Vi har et stort internationalt netværk af testede og certificerede oversættere og kan derfor tilbyde professionel oversættelse til og fra alle sprog. Vores oversættere har alle mange års erfaring og oversætter altid til deres modersmål.

Samtidig er oversætterne specialiseret inden for forskellige fagområder (f.eks. medicin, marketing, økonomi), hvilket betyder, at de har et rigtigt godt kendskab til den relevante fagterminologi og stil.

Vi dækker de fleste fagområder og står særligt stærkt inden for medicin og medikoteknik, EU, teknik, miljø og energi samt økonomi. Se under kompetencer for en mere detaljeret beskrivelse af vores erfaring inden for de forskellige områder.

Autoriseret oversættelse

Ved oversættelse af formelle og juridisk bindende dokumenter er det ofte nødvendigt med en såkaldt autoriseret eller bekræftet oversættelse. Copenhagen Translation har igennem mange år opbygget stor erfaring inden for dette område og kan rådgive dig om regler og processer fra start til slut.

For at en bekræftet oversættelse har formel gyldighed i udlandet, skal den påtegnes (legaliseres) af Udenrigsministeriet, hvilket vi også gerne hjælper til med.

Har du spørgsmål vedrørende autoriseret oversættelse, er du velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Du kan altid kontakte os. Vi er til rådighed, når du har brug for det, ikke kun i kontortiden.